Yeni Başlayanlar İçin Kümes Hayvanları Yetiştiriciliğinin Esasları 25 %

Yeni Başlayanlar İçin Kümes Hayvanları Yetiştiriciliğinin Esasları

90.00 TL 120.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 160
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 0.9
  • Barkodu : 9786254191701

Son yıllarda artan nüfus artışına kıyasla artan gıda ve özellikle protein ihtiyacı kümes hayvanları yetiştiriciliğinin önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Özellikle insanların protein ihtiyacının hızlı karşılanması amacıyla uygulanan hızlı sonuç veren fakat kaliteyi düşüren uygulamalar insanları organik kümes hayvanları yetiştiriciliğine yönlendirmiştir.
Son yıllarda özellikle hobi olarak başlayan fakat mikro düzeyde yetiştiricinin kendisinin ve çevresinin et ve yumurta ihtiyacını karşılayabilecek düzeye gelen kümes hayvanları yetiştiriciliği alanı insanların kaliteli et ve yumurtaya ulaşabilmesi için de bir kapı aralamıştır. Aralanan bu kapının insanlara faydalı olması ve özellikle kümes hayvanları yetiştiriciliğine yeni başlayanlara ışık tutması umuduyla bu eser kaleme alınmıştır. Kümes hayvanları yetiştiriciliğinin esaslarının, püf noktalarının ve yetiştiricilikte özellikle uyulması gereken kaidelerin yer aldığı bu kitabın sizlere yol arkadaşı ve rehber olacağını umuyoruz.
Kümes hayvanları yetiştiriciliği konusunda ayrıntılı bilgi sahibi olacağınız “Yeni Başlayanlar İçin Kümes Hayvanları Yetiştiriciliğinin Esasları” kitabını siz değerli okuyuculara sunmaktan mutluluk duyarız.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?