Ya Sonra (İkinci El) 70 %

Ya Sonra (İkinci El)

7.00 TL 23.50 TL
  • Sayfa Sayısı : 336
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 14 x 22 x 2.5
  • Barkodu : 12300008951

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Nathan sekiz yaşında ölümün o ışıklı tünelinden geçmiştir. Göle düşen kız arkadaşına yardım etmek için o da kendisini gölün buz gibi sularına bırakmış, bir can kurtarırken, kendi canını tehlikeye atmıştır. Kalbi durmuş ve bir anda solunumu kesilmiştir. Ama kendisine adeta yeni bir şans verilmiş, yapılan müdahaleler sonrası o tünelden geri dönmüştür.
Mütevazı bir gündelikçinin oğlu olarak büyüyen Nathan Del Amico, bu olaydan yıllar sonra, New York’un en başarılı avukatlarından biri haline gelmiş, üstüne üstlük gölde kurtardığı küçük kız Mallory ile büyük bir aşk yaşayarak evlenmiştir. Ama beraber bir kız çocuğu dünyaya getirdikleri Mallory, kısa bir süre önce hırsı yüzünden duyarsızlaştığına inandığı Nathan’ı terk etmiş, Nathan’ın karısına aşkı ise ilk günkü tazeliğini daima korumuştur.

Bu “ölüm tecrübesi”ni unutmuş gözüken Nathan’ın hayatı Dr. Garrett Goodrich’in ortaya çıkmasıyla tamamen altüst olur. Goodrich, bir Haberci olduğunu, yani yakın zamanda ölecekleri öngörebildiğini söylemektedir. Nathan’ın o ışıklı tünelden neden geri döndüğünü öğrenme zamanı gelmiştir artık.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?