Türklerin Anayurdu 40 %

Türklerin Anayurdu

11.40 TL 19.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 307
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 14 x 19.5 x 2
  • Barkodu : 9786056140457

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
İşte biz bu merkezin peşindeyiz. Kalıntılar resmi açıklamalara göre bundan 8500 yıl öncesinin bu da demek oluyor ki MÖ. 6500´lü yıllar ki bizim bulduğumuz medeniyetin sonları bu döneme denk geliyor. Bunun başlangıç tarihi de yine bizim bulduğumuz medeniyete daha yakındır. Bize göre bu burada değil de Hz. Nuh´un (as) oğlu Yaves´in yerleştiği bizim Güneydoğu bölgesi merkezli bölgede olmuştur. Bu da yaklaşık bulduğumuz medeniyetten bir kuşak öncedir.
Şimdiye kadar bütün araştırmalarında buldukları buluşların anayurdunun Anadolu olduğunu açıklayanlar bu görüşlerini baştan savma açıklıyorlarmış gibi geliyordu. Çünkü Anadolu deniliyor ama Anadolu^nun bu zamana karşılık gelecek uygarlığını bilmiyorlardı. Avrupa ya gelenlerin gelmeden önce Anadolu´nun neresinde ve nasıl yaşadıkları meçhuldü. Şimdi açıkladıkları bu görüşün dayandığı uygarlığı bulmuş olduk. Evet, tarım, evcil hayvanlar, hayvancılık, toplu yaşam ve şehirleşme, madenlerin bulunup kullanılması Anadolu´dan yayılmıştır. Hatta Avrupa ve Amerika kıtalarındaki insanlar da Anadolu´dan gitmişleridr. Anadolu bu kıtaların hem insan olarak hem de uygarlık olarak anasıdır. Üzülecekleri tek konu Türklerin Anayurdu´nun olmasıdır ki, bundan daha normal ne olaiblir. Yoksa Anadolu bu kadar huzur ve bolluk içeirisnde olabilir miydi?
Bundan sonraki Anadolu kazılarına en az Avrupalılar kadar ben de destekliyorum. Çünkü onlar bize göre en yakın olan tarihi kazılarını bitirmek üzereler. Bunların altındaki medeniyetlere bundan sonra uluşacağız ki bu da Anadolu´daki Türklerin tapuları demektir. İlk tapuyu biz almış olduk.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?