Sil Baştan 40 %

Sil Baştan

141.00 TL 235.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 376
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 2.13
  • Barkodu : 9786254192739

Yazdığınız her duygu ardında bir geçmiş bırakır, zaman zaman hayat sana gülümsemeyi hatırlatır. Yıllarca beklediğim, hep özlem hissettiğim babam, yıllar sonra ‘En baştan başlayalım mı?’ der. Üniversite hayatı, yabancı bir şehir, aileniz gibi olan insanlar, hayatınıza giren aşklar ve sizin küçüklüğünüzdeki halinizi arzu eden anneniz arasında, kimi zaman duygusal kimi zaman neşeli günler yaşarken, bir insanın kendini tanımasının, neyi isteyip istemediğini anlamasının yaşı olmadığını anlar ve gülümsersiniz. Bazen geçmişi unutmak, yanınızda çanta gibi taşıdığınız cümleleri okumak, umudu kalbinize davet eder.

‘Sessizliğin içinde, çınar ağaçlarının serinliğinde, düş sokaklı bir bahçede, kalbimin en derinlerinde, umudun sesini duydum. Deniz kokan yapraklar vardı, ağaç dalından düştükten sonra esans yayan, su seslerinin arasından rüzgar gibi savrulan dünler, bugünü anlatan sözler ve yarına bakan gözler, düş gibiydi, rüya gibi bir gecenin ardında kalan.’

Affetmek Yetmez’in devamı olan Sil Baştan, gençlerin, anne ve babaların, eğitimcilerin keyifle okuyabileceği, her insanın yaşamından kesitler bulabileceği güzel bir hikaye.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?