Ses Karanlıkta Işıktır 25 %

Ses Karanlıkta Işıktır

140.25 TL 187.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 288
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1.63
  • Barkodu : 9786254193095

En güzel bulaşıcı hastalığın “güzel”i bulaştırmak olduğunu savunan Şahin, “hayal yapıcı” ve ”düş zorlayan” önemli sanatsal projeleri hayata geçirdi. Mümkün olmaz denileni mümkün kıldı!
Sazımızın,sözümüzün, semahımızın ve aydınlarımızın yakıldığı Sivas Katliamı’na cevap niteliğinde “Bir Gider, Bin Geliriz” felsefesinin rehberliğinde, “bin bağlama” ile “Bin Yılın Türküsü”nü Köln Arena’da hayata geçirdi. “Kadının Türküsü Etkinliğini” festivalini gerçekleştirdi. Mazlum halkların ağıtlarını, acılarını Alevilerin acıları ile ortaklaştıran, 20 dilde “Ağıttan Umuda” adlı büyük sanat projesini mümkün kıldı. “Yol Bir Sürek Binbir – Barış Senfonisi” anlayışı ile dillerin, inançların, kültürlerin bir arada barış içinde yaşamasını ve farklılıkların birliğine “Sanatsal Barış Şöleni’” ile katkı sundu.
***
Elimizdeki kitap, Şahin’in kendi dönemine ait yaşadıkları, gördükleri gözlemleri ve bilgilerinden oluşmaktadır. Yaşanmış olaylar üzerine kurulmuş , tarihî gerçekleri açıklayan ve tarihe yardımcı olan, dürüstlük, samimiyet ve sorumluluk duygusu ön plânda olan bir eser var elimizde! Açık, sade ve akıcı bir üslûp kullanılmış.
Şahin, gerçeğin peşinden koşuyor, duygu ve düşüncelerini, içtenlikle bizimle paylaşıyor. Toplumsal yaralar, insani değerler, çocuk ve kadın hakları, siyaset hakkındaki eleştiri ve görüşlerine tanıklık ediyoruz.
Bu kitap; acının, haksızlığın, zulmün, karanlığın karşısında; aşkın, sevginin, merhametin, direnişin, barışın destanıdır.
İnsana dair olanı, sanat ile yine insana vermeyi ilke edinen Şahin, bir kültür elçisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Aşk ile…
Aydın Şimşek
Dorlion Yayınları
Genel Yayın Koordinatörü

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?