Okul Öncesi Eğitimi Ve Etkinlik Kitabı (İkinci El) 47 %

Okul Öncesi Eğitimi Ve Etkinlik Kitabı (İkinci El)

20.00 TL 38.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 477
  • Kağıt Kalitesi : 1. Hamur
  • Ebatlar : 16 x 24 x 2
  • Barkodu : 12300005089

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Okul Öncesi Eğitimi Programı 2013 yılında geliştirme çalışmaları tamamlanarak 2013-2014 öğretim yılından itibaren uygulamaya konulmuştur. Programla birlikte, Okul Öncesi Eğitim Etkinlikleri Kitabı da yayınlanmış ve öğretmenlerin hizmetine sunulmuştur. Milli Eğitim Bakanlığı, aile bireylerinin özellikle de anne babaların çocuk yetiştirme becerilerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla Okul Öncesi Eğitim Programı İle Bütünleştirilmiş Aile Destek Eğitim Rehberi (OBADER), çocuklara rehberlik edecek tüm ilgililerin çabalarını organize etmek amacıyla da Okul Öncesi Eğitimde Rehberlik Programı yayınlamıştır.
Kitapta 2012 ve 2013 yıllarında yayınlanan program, etkinlik kitabı, aile destek rehberi, rehberlik programı ve yönetmelik okuyucunun bir arada bulacağı şekilde genişletilmiş ve yenilenerek bir araya getirilmiştir.
Bu kitap, Milli Eğitim Bakanlığı´nın yayınladığı programlar ile Okul Öncesi Kurumları Yönetmeliğinin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş bir derlemedir. Hedef kitlesi öncelikle okul öncesi eğitimi ile ilişkili eğitim gören öğretmen adayları ile okul öncesinde görev yapan öğretmenlerdir. Ayrıca, kitabımızın anne babalara da yararlı olacağı umulmaktadır.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?