Misketten Mermiye-“Karanlığa Geçiş” 40 %

Misketten Mermiye-“Karanlığa Geçiş”

87.00 TL 145.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 204
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1.15
  • Barkodu : 9786254191619

Bu hikâye, toplum tarafından dışlanmış, ötekileştirilmiş insanları,ön yargımız olmadan onların kendi iç dünyalarından tanıyarak ve çocukluğunu da ele alarak değerlendirebileceğimiz bir hikayedir.Hayatta hiç kimsenin salt iyi ve salt kötü olmadığını, Uzakdoğu´da özellikle Çin´de kabul gören Yin ve Yang Kuramı ve İlkelerinin bütün kainatta geçerli olduğunu, kurgulanmış karakterler üzerinden anlatan bir hikayedir.
Kitleler halinde sevip saygı duyduğumuz insanlar, ya gerçekten saygımızı hak etmiyorsa? Toplum olarak ön yargılı davranıp dışladığımız insanlar, ya gerçekten sandığımız kadar kötü değillerse? Uğrunu ölmeyi bile göze alacak kadar sevdiğimiz insanlar, ya gerçekten bizimle ilk ters düştükleri yerde bizi yarıyolda bırakıp bize zarar verecek insanlarsa? Düşman olarak gördüğümüz insanlar, ya sandığımız kadar kötü olmayıp günü geldiğinde en büyük dostumuz olursa?
Bu kitapta, hikâyemizin toplum tarafından en çok korkulan suç örgütünün lideri Mirza Korkmaz’ın saf bir hayattan karanlık hayata geçişini anlatmaya çalıştık. Bir diğer kitabımızda hikayemize devam etmek üzere…

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?