Iq Hallerimiz Siyasetin İçinden 25 %

Iq Hallerimiz Siyasetin İçinden

99.75 TL 133.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 184
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1.5
  • Barkodu : 9786052111765

Kitabımda sizleri kendi yaşantınızın kesitleri ile buluşturark, gereğinde ciddi, gereğinde kendinizi sorgulayacak konuları ele almaya çalıştım. Zaten işin gerçeği bu değil mi? Her bir birey kendisini sorgulayabilse de, gelecek için eline aldığı aydınlanmayı mum ışığından daha yüksek enerjiye çekebilse.
İmkanları dahilinde bu kitabı okuma fırsatı bulan herkes, tüm satırları kendisi yaşıyormuş gibi okuyarak, her bölümün ardından kendisini tartmalıdır.
Demokrasi adına ne yaptım, eşitlik ilkesini söylerken içinde benim payım var mı? Yaşamak için gerekli olan objeler bana lazımsa neden hala aklımızın gerisinde kalıyoruz? Tüm bunları bulma şansına erişmek mümkün.
Kitabın içeriğine koyduğum bütün yazılar, siz, ben, o, demeden bizlerin ortak yaşantısını yansıtıyor. Sağcısı solcusu ayrılmadan herkesin beynini çalıştırarak varması gereken gerçeklere nasıl ulaşırım yönünü gösteriyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düşüncesinden hareket edilirse, biz daha çok fırın ekmek yeriz görüşündeyim.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?