İngilizce Dil Bilgisi 25 %

İngilizce Dil Bilgisi

116.25 TL 155.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 224
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1.5
  • Barkodu : 9786059869829

Bu çalışmamız, İngiliz diliyle tanışmanız için hazırlanmıştır. İngilizce, okunuuşu ve yazılışı zor bir dildir. Yazımında latince alfabe kullanılmasına rağmen, İniglizcenin yazılıp okunuşu, örneğin Kiril alfabesinin kullanıldığı Yunanca´dan çok daha zordur. Okunuşlarla ilgili uzun açıklamalar yerine, metin içinde dilimize en yakın okunuşu verdik, farklı okunuşlarla ilgili kısa açıklamalar yaptık. Piyasadaki birçok kitapta okunuşla ilgili uzun açıklamalar verilmektedir.; bunun ilk aşamada yarardan çok zarar getireceği, kafa karıştıracağı kanısındayız. Şunu unutmayalım: Okunuşları, o sözcüğün anlamını öğrenirken öğrenmek, en doğru harekettir. Bugün bu konuda çok şanslıyız; internet gibi bir olanak var elimizde.
Günümüzde internet ortamındaki çevrim içi sözlüklerin çoğunda okunuşlar da verilmektedir. Burada birkaç örnek vermekle yetinelim. Örneğin Cambridge Üniversitesinin sözlüğünde, sözcüğün hem İngiliterede´ki hem de ABD´deki okunuşlarını dinleyebiliyorsunuz. Bu sözlükler, birçok olumsuz yönleri bulunan internetin, doğru amaç için kullanıldığında, en doğru bilgiyi en hızlı bir şekilde sağladığını göstermesi açısından da dikkate değer.

*macmillandictionary.com
*dictionary.cambridge.org
*dictionary.reference.com

Dil öğrenmek için dünyada "bu en iyi yöntemdir" diyebileceğimiz genel bir yöntem maalsef yok. kişiye, kişinin öğrenme stiline, ilgi duyduğu alanlara dayanan yöntemlerden bahsedebiliriz daha çok. Değişik yöntemleri deneyerek, öğrenme stilinize göre kendinize uyan yöntemi veya yöntemlerden oluşan kombinasyonu bulmak size düşüyor.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?