Hayvanlar İnsanlar Ve Tanrılar 25 %

Hayvanlar İnsanlar Ve Tanrılar

161.25 TL 215.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 336
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1.9
  • Barkodu : 9786254190186

Amerika Birleşik Devletleri’nin en gözde yazarlarından biri olan Review of Review’dan, Albert Shaw, bu eserin ilk parçasını İngilizce metninden okuduğu vakit kitabı telif edenden yirminci asrın Robinson Crusoe’si diye bahisle bu hikâyede en çekici ve en tehlikeli ne varsa onlar üzerine dikkati celbetti.”

Biz ona yirminci asrın Evliya Çelebi´si diyebiliriz! Anlattığı maceralar hakikatin kendisi olarak coğrafya ve tarihin yardımcısı niteliğindedir.

Yazar, "Hayvanlar, İnsanlar ve Tanrılar" da 1917´de Rusya´da gerçekleşen Ekim Devrimi sonrasında, Bolşeviklerden kaçışı sırasında yaşadığı ölüm kalım mücadelesini, Sibirya’nın uçsuz bucaksız ormanlarında bin bir mücadele içinde geçen bir hayatı anlatmaktadır.

Asya´nın çetin ve acımasız doğa koşulları, Moğolistan bozkırlarından çetin ve esrarlı Tibet´e seyahati, birbirine benzeyen ve hiç benzemeyen dinler, cemiyetler, adetler ve gelenekler…

“Devirler, insanlar ve hadiseler vardır ki yalnız tarih bunlar hakkında kesin bir hüküm verebilir. Muassırı ve şahitler sadece gördüklerini ve işittiklerini yazabilirler. Bizzat hakikat bunu ister.”

Okura sunmaktan mutluluk duyarız.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?