Hayatım Ve İşim 40 %

Hayatım Ve İşim

111.60 TL 186.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 288
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1.63
  • Barkodu : 9786253741327

Heny Ford (1863-1947)
Amerikalı sanayici, iş patronu, Ford Motor Company´nin kurucusu ve seri üretimin montaj hattı tekniğinin baş geliştiricisiydi. Orta sınıf Amerikalıların alabileceği ilk otomobili yaparak, otomobili pahalı bir meraktan 20. yüzyılın manzarasını derinden etkileyen erişilebilir bir ulaşım aracına dönüştürdü. Her ne kadar "Hayatım ve İşim" başlığı, kitabın Henry Ford´un otobiyografisi olduğunu düşündürse de, aslında, dünyanın en büyük sanayicilerinden, iş adamlarından, girişimcilerinden ve vizyonerlerinden birinin yazdığı bir işletme felsefesi el kitabıdır.
Bu eser, Henry Ford´un iş ve yaşam felsefesine dair olağanüstü bir içgörü sunarak, okuyucuları, iş dünyasında başarıya giden yolda dürüstlüğün, yenilikçiliğin ve insan odaklı yaklaşımın önemini yeniden değerlendirmeye davet ediyor. Ford, çalışmanın ve üretimin sadece ekonomik değil, aynı zamanda ahlaki bir temele sahip olduğunu savunuyor ve bu ilkelere dayanarak inşa edilen bir toplumun, herkes için daha adil ve refah bir yaşam sunabileceğine inanıyor.
Dorlion Yayınları olarak 1922 yılında yayınlanan bu değerli çalışmayı, Türkçeye ilk kez çevirerek okurlarımızla buluşturmaktan mutluyuz.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?