Dehya Çocuklar 25 %

Dehya Çocuklar

135.75 TL 181.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 276
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1.56
  • Barkodu : 9786052497333

Dünya’da İNDİGO benimse DEHYA diye adlandırdığım bu çocuklar; kendilerine çocuk muamelesi yapılmasını asla kabul etmiyor. Onlara her konuyu detaylı izah etmeniz, ikna etmeniz ve saygı göstermeniz gerekiyor. Yüzyıllardır devam ede gelen geleneksel eğitim mantığını ve felsefesini yok sayıyorlar. Klasik olarak öğrene geldiğimiz metotlarla eğitim almayı reddediyorlar.

Enerjileri hiperaktivite teşhisi konulacak kadar fazla olduğu için çoğunlukla hiperaktivite ve dikkat bozukluğu var deyip eve yollanan tiplerdir. Hiperaktivite ve dikkat bozukluğu olan çocuklar öğrenme güçlüğü yaşarlar. Dehyalar ise uzun ve konsantre dikkat süreleriyle öğrenme fetişistleridir. Bırakın dikkat bozukluğunu; dikkat süresi akranlarına göre oldukça uzun ve yoğundur.

Sosyal iletişim yönleri oldukça iyidir. Algıları muhteşem, sezgileri ise inanılmazdır. Bakışları, duruşları çok belirgin ve keskindir. Dünyayı yönetmeye, dünyaya sistem kurmaya ehliyetli; süperler ordusudur. Özgüven ve özdenetimleri güçlü, çok aktif, çok zeki ve bunun yanında otoriteyle kavgalı ve sisteme başkaldıran asil ruhlu çocuklardır.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?