Çocuğunuzu Yanlış Yetiştiriyorsunuz!  Ana Ve Babalara Eğitim Hikayeleri 40 %

Çocuğunuzu Yanlış Yetiştiriyorsunuz!  Ana Ve Babalara Eğitim Hikayeleri

69.00 TL 115.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 144
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 0.81
  • Barkodu : 9786254197383

Çocuk eğitimi denilince kuşkusuz ki akla önce çocuğun ailesi gelir. Ailenin çocuğa verdiği eğitim ne kadar iyi olursa çocuk da topluma o kadar yararlı bir birey olur. Eğitimin sadece okulda verilmediğini, aile içerisinde de çocuğa sunulan eğitimin, çocuğun tüm yaşamını etkilediğini bilmeliyiz.
Christian Gotthilf Salzmann, bu kitabında çocuk eğitiminden bahsederken insanlara örnek olabilecek 74 tane hikayeye yer vermiştir. Hikayeler, mizahi şekilde yazılsa da okurlar, olayın gülünç yanı olmadığını, çocuk eğitiminin ciddi bir iş olduğunun farkındadırlar. Salzmann bize sunduğu hikayelerle, çocuk eğitiminde çocuğun çeşitli duygularına değinmiştir. Bunlardan bazıları; kin, güven, aşağılanma, sevgi, nefret, ve yalandır. Ayrıca Salzmann, okurlarına önemli bir uyarıda bulunmaktadır:
“Okurlarımdan bu kitabı, çocuklarının eline geçmemesi için, kıyı bucak saklamalarını rica ederim. Eğer onlar bu kitapta yazılı olanları, özellikle kendi eğitimleri konusunda yapılmakta olanları öğrenecek olurlarsa, üzerlerindeki etkiyi tamamıyla kaybedersiniz.”
Okurlara sunmaktan mutluluk duyarız.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?