Bir Kadının Dna Sı 25 %

Bir Kadının Dna Sı

183.75 TL 245.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 394
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 2.23
  • Barkodu : 9786254079269

Bir süre önce amansız bir hastalık yüzünden canından çok sevdiği kadını, sevgilisini, kırk yıllık eşini kaybeden ve hayata küsen Duman Bey, eskiden ünlü bir doktor olan fakat hayatın sillesini yiyerek sokaklara düşen eski arkadaşı Pierre ile karşılaşır ve bütün hayatı değişir.

Pierre’in aracılığıyla ulaştığı Fransa’nın, hatta dünyanın en ünlü ve yetenekli profesörleri, kaybettiği eşini klonlayarak tekrar hayata döndürebilecek çok gizli ve yasa dışı bir teknoloji geliştirmişlerdir. Sevdiği kadının geri getirilmesi, hatta kendisinin de hafızasıyla birlikte klonlanması için Duman Bey’in yapması gereken tek şey ölümü de göze alarak beyinle ve hafızayla ilgili bilimsel deneylerde kobay olarak kullanılmayı kabul etmektir ve edecektir de.

Eşine tekrar kavuşmak uğruna Duman Bey’in yaşadıklarını Gogol ya da Kafka’nın eserlerinde rastlayabileceğiniz türden bir mizah anlayışı ile kurgulanmış kaotik atmosfer, psikolojik gerilim ve trajikomik paranoya eşliğinde okurken kahramanımızın bakış açısıyla ama mutlaka kendinizden de bir şeyler bularak insanları, aşkı, sevgiyi, hayatı ve ölümü sorgulayacaksınız.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?