Bir Gülde Benden 40 %

Bir Gülde Benden

9.00 TL 15.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 290
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 19.5 x 2.5
  • Barkodu : 9786056140426

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
yazar 03 Mart 1969 yılında Aydın´ın Yenipazar ilçesinde dünyaya geldi. İlköğrenimini Yenipazar merkez İlkokulu´nda tamamladı. Ortaöğrenimin bir yılını Nazilli İmam Hatip Lisesi´nde kalan altı yılını Burdur İmam Hatip Lisesi´nde yatılı olarak tamamlayıp 1988 yılında mezun oldu.
Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulu´nu bitirdikten sonra öğretmen oldu. Sırasıyla, Aydın Yenipazar´ın Çulhan, Hamzabali, Karaçakal-Mestanlar, Ardakan Yukarı Kurdoğlu, İstanbul- Üsküdar Bahçelievler, Bozdoğan Hışımlar, Nazilli Demirciler okullarında idarecilik ve öğretmenlik yaptı.
çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. halen Nazilli Turan İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Mahalli gazetelerde ve dergilerde de köşe yazarlığı yapmakta olan yazarın ´´Boşa Yaşamıyım´´, ´´Anlatabildiğim Üstad´´ adlı kitapları yayımlanmış olup bu üçüncü kitabıdır.
BİR GÜLDE BENDEN
Dünyanın nereden gelip nereye gittiği çok önemli değil. Önemli olan bizim nereden gelip nereye gittiğimizdir. Buna rağmen kendini kontrol edemeyenlerin dünyayı kontrol etmeye çalışması bizim en büyük problemimizdir.
Yaklaşık on yıllık zaman dilimi içerisinde vuku bulan bazı olay ve yaşantımızdan kesitleralınarak hazırlanan bu kitap seksen bir makaleden oluşmaktadır. Bu makalelerle hem geçmiş zaman olur ki diyeceğinizi hem de zamanın ne kadar çabuk geçtiğini göreceğinize eminim.
Yeryüzünün tek halifesi olarak yaratılan insan, halifeliğini yapabiliyor mu?
İnsanoğlunun üzerinde hüküm sürenler bu güçlerini nereden alıyorlar?
İnsan kendini tanıdıkça insanlaşıyor mu, yoksa yetenekleriyle meydan mı okuyor?
Yeryüzünün zenginlikleri insana verildiğine göre savaşlar niye?
Kendini gök kubbeye yazdıran kişiler bunu hangi özellikleriyle yazdırmışlar?

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?