Benim Sosyal Güvenliğim 45 %

Benim Sosyal Güvenliğim

66.20 TL 120.37 TL
  • Sayfa Sayısı : 666
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 16 x 21 x 4
  • Barkodu : 9786052887431

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Çalışma Hayatında profesyonel anlamda İş ve Sosyal Güvenlik hukuku uygulamaları olacaktır. Bu bürolar da çalışan istihdam ederek ülke ekonomisine katkı da bulunacaklardır.
İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanları denetiminde kurulacak olan istihdam bürolarında işçi hakları takip edilecektir.
Esnek Çalışmadaki hak kayıpları önlenecektir. Sendikal Haklar yasal zemine oturacaktır. Kayıt dışı istihdamın önüne geçilecektir.Devletin emeklilik ve sağlık prim gelirlerini artıracaktır.Emekliler ve onların hak sahipleri haklarını yetkili kişilerden öğreneceklerdir.
Çalışanlar ve işverenler emekli planlarını ve analizlerini doğru bir şekilde planlayacaklardır.Sağlık ile ilgili her türlü haklarını (SUT) Sosyal Güvenlik Müşavirleri ile daha iyi takip edecekler. İşyerlerine danışmanlık yaparak olası kurum cezalarından kurtaracaklardır.
Asgari işçilik hesaplamalarını doğru yaparak SGK’ya katma değer katacaklardır. İşverenler asgari işçilikten dolayı inceleme olasılıkları asgari seviyeye inecektir. İş Mahkemelerinde Bilirkişilik yaparak,İşçi ve İşveren Haklarını saptayacaklardır. Dava dosyaları azalacaktır.İş Mahkemelerinin işlem yükü azalacaktır.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?