Akşamdan Öten Horozlar 50 %

Akşamdan Öten Horozlar

9.00 TL 18.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 100
  • Kağıt Kalitesi : Kitap Kağıdı
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1
  • Barkodu : 9786056970092

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
… Kahveci Kemal Amca, sabah öten horozlar için; ‘Yani bu köydeki horozların hepsini kesmek gerek. Elime verseler bir tekini bırakmam valla! Yahu arkadaş, bir tanesi desen, ne zaman öteceğini bilmiyor. Hepsi daha ilk akşamdan ötmeye başlıyor’ diyordu.
…Yani Şadan Bey, yağlamacılık konusunda, leb demeden leblebi çuvalını kapacak kadar ustaydı… Yağlamacılık alanında uluslar arası yarışmalara girse, ilk üçe girmesi kesindi de, birinciliğin bile en şanslı adayı o olurdu.
… Pakize Hatun sonunda baktı ki, koca koca akademisyenler, uzmanlar, medyumlar her gün tartışıyorlar, ama bir noktada buluşup anlaşamıyorlar, yani her kafadan bir ses çıkıyor, o da artık oyuna daldı ve fay hattı güzergâhıyla ilgili olarak kendi bilimsel kuramını açıkladı; ‘Valla oğlum, o kadar okumuşlar yazmışlar, ama haram olsun, bir tanesi bile fay hattının nerden geçtiğini bilmiyor. İstersen gelsinler baksınlar. Fay hattı, bizim evle caminin arasından geçiyor, öbür mahallede Feyzo gilin evinin altından, Camızağılı’na doğru vuruyor gidiyor. Artık ordan sonra da nereye gidiyorsa gidiyor işte’ diyerek, kendi yakın çevresindeki fay hattı tartışmalarına son noktayı koydu.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?