Kafasına Göre Sayı 3 Ağustos Eylül 2015 25 %

Kafasına Göre Sayı 3 Ağustos Eylül 2015

4.46 TL 5.94 TL
  • Kağıt Kalitesi : Kitap Kağıdı
  • Ebatlar : 24.5 x 33 x 0.5
  • Barkodu : 2161014103861

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Editörün Kafasına Göre – İdil Hafızoğlu
Siz güzel insanlara,
Küçükken, gerçekten küçükken sürekli birilerinden bana kitap okumalarını istiyordum. İnsanlar benden bıktığında kendi kitabımı kendim yarattım. Elimin büyüklüğünde olan tek kitabı, 1982 Anayasası’nı oyuncaklarıma “kendi versiyonumla” okurken yakalandım ve acımasızca dalga geçildim.
Bunun bir daha başıma gelmemesi için kendime hayali bir arkadaş yarattım. Bitmek bilmeyen maceralarımı artık en yakın arkadaşım Nafet’in (!) üzerinden anlatıyordum. Sonunda annem Nafet’in evimizin yakınlarında değil, hayal dünyamda yaşadığını fark etti. Onun sokakta oynadığım arkadaşlarım gibi bir arkadaş olmadığını kabullensem de anlattıklarımı onunla beraber yaşatmaya devam ettim ta ki ilkokula başlayana kadar. Kendimi okuyarak ve yazarak ifade etmeye başlayınca, Nafet’le yollarımızı ayırdık.
Eee sonra ne mi oldu?
Aradan yıllar yıllar geçti. Öyle oldu, böyle oldu derken kendimi Kafasına Göre’de buldum. Yaratma gücünün mucizeleriyle her gün karşılaştığım bir güzellikle…
Ve sonra siz geldiniz,
En güzel heyecanları artık sizlerle yaşıyorum! Sizin anlattıklarınızı dinliyor, yazdıklarınızı okuyorum. Sizden aldığımız bu güçle, yeni sayımızda da yine “Bu Yaz Herkes Kafasına Göre Okuyacak ve Yazacak” diyoruz.
Gerçekleştirmek istediğiniz tüm hayaller sizinle birlikte olsun. Okumaktan, yazmaktan, çizmekten; kısacası yaratmaktan asla vazgeçmemeniz dileğiyle!

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?