Kafasına Göre Sayı 14 Mayıs Haziran 2017 25 %

Kafasına Göre Sayı 14 Mayıs Haziran 2017

5.20 TL 6.93 TL
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 24.5 x 33 x 0.5
  • Barkodu : 2170428134071

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Bu ürünü alarak Kafasına Göre Dergisi´nin Türkan Şoray ve Salvador Dali Posterine sahip olabilirsiniz.

Editörün Kafasına Göre

Hepinize merhabalar!
O çok sevdiğimiz bahar mevsimini, daha çok sevdiğimiz yaz mevsimine teslim ederken biz de Kafasına Göre ailesi olarak ikinci yaşımızı kutluyoruz!

Bizi yola çıktığımız ilk andan beri destekleyen, bizimle yeni tanışan okurlarımıza bir kere daha teşekkürü borç biliyoruz. Sizlerle beraber büyüdük ve büyümeye devam edeceğiz.

Gülümsemekten, okumaktan ve umut etmekten asla vazgeçmemeniz dileğiyle.

İkinci yaşımızın şerefine ilk sürprizimizi yaptık ve eski sayılarımızdan olan cildimizi internet sitemizden satışa sunduk. Ama sürprizlerimiz bunlarla da bitmeyecek! Takipte kalın, çok sevecek ve sevineceksiniz…

Bu sayımızda ise güzellikler ardı ardına geldi; Türk sinemasının unutulmazı, gönüllerimizin sultanı Türkan Şoray’ın doğum günü olan 28 Haziran şerefine kendisine dergimizde yer verdik.

Bircan Usallı Silan, eski dostu Türkan Şoray’la samimi bir söyleşi yaptı ama biz bir kere daha buradan kutlayalım; iyi ki doğdun gönüllerin sultanı Türkan Şoray!
Mayıs ve Haziran aylarının hepimiz için ayrı önemi var; Anneler ve Babalar Günü! Onları seçme şansımız yoktu ama onlar bizi seçti ve dünyaya getirdiler. Her şeyin en iyisini bizler için istediler ve sevmekten aska vazgeçmediler. Biz de bu sayımızda anne ve babalarımızın aklımızdan hiç çıkmayan sözlerine yer verdik.

Hepimizin ‘kafasına göre’ yazdığı, sizlerin de keyifle okuyacağınız bir sayı yaptık. Bununla kalmadık; karşınızda yeni sesler, yeni sözler bulacağınız ve çok seveceğiniz sayı ile yine karşınızdayız.

Haydi, ne duruyorsunuz! Çevirin sayfayı!

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?