Kafasına Göre Sayı 1 Nisan Mayıs 2015 25 %

Kafasına Göre Sayı 1 Nisan Mayıs 2015

4.46 TL 5.94 TL
  • Kağıt Kalitesi : Kitap Kağıdı
  • Ebatlar : 24.5 x 33 x 0.5
  • Barkodu : 2161014103427

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Editörün Kafasına Göre;
Hepimiz akıllıyız, en iyi göz bizde, en güzel söyleyecek söz bizde, anlatacak en çarpıcı hikâye bizde... Günden güne bunun savaşını kendi içimizde verirken, tartışmaya başladık. Kültür mü sanat mı bilim mi mizah mı edebiyat mı fantastik mi dedik durduk; her kafadan güzel sesler çıktı. O zaman ayrılalım, herkes kafasına göre yazsın çizsin, sonra aynı dergide buluşalım diye sözleştik. Sonunda, güçlü bir derginin birbirinden güçlü süper kahramanları olmak üzere toplaştık. Özgür bıraktık kafamızı; anlatacaklarımızı eleştirel bir gözle değerlendirerek, hikayeleştirerek, bazen de mısralara dökerek anlattık. Belki bir Avengers olamadık ama hep beraber iyi olduk;
Ece Temelkuran ilk sayımıza uğur getirsin diye sözleriyle ve o güzel gülümsemesiyle bize eşlik etti.
Engin Akyürek ise cümleleriyle bize edebi yönünü gösterdi. Her sayıda da bizimle olmaya devam edecek.
Birlikteliğinden mutluluk duyduğumuz Altay Öktem “Ortalama Yazı”larıyla bizimle.
Türkiye’nin en ele avuca sığmayan ama en akıllı uslu bloggerı Hilal Meriç her sayıda aklının köşelerinden geçenleri paylaşacak.
Yetenekli öykücü ve şair Kaan Koç bize bu sayıda insanın canını acıtan bir hikâye armağan etti.
Tanıl Arayancan, Caner Ocak, Doğa Özata, Baykal Hafızoğlu, Özge Öztürk, Yeşin Aydemir, Çağdaş Gültekin ve Gamze Güller uzmanlık alanlarını bizimle paylaştılar, çok da iyi ettiler!
Sizi şaşırtacak, düşünmeye zorlayacak aklı buralardan çoook uzaklara gitmiş kahramanımız Hıfsı’nın babası Aytunç Özulus ile birlikte kendinize ve Hıfsı’ya yeni sayfalar açacak, aklının peşinden gideceksiniz.
Çizimleriyle dergimizdeki yazılarımıza Ali Şentürk, Yavuz Şahin Başar, Ali Nejat Kanıyaş ve İbrahim Koç ruh verdi. Bizi bizden iyi tanıyan, aklımızı okuyan Uzay Çöpü ise görmüş olduğunuz çarpıcı kapak resmini yaptı. İlsu Pamuk yaratıcı fikirleri ve bitmeyen heyecanıyla dergimizin tasarımına renkli dokunuşlar kattı.
Dergimizin gizli kahramanları Özlem Durak ve İsmail Durgun’a bizden yardımlarını esirgemediği için teşekkür ediyoruz.
Biz şimdilik küçük, heyecanlı bir aileyiz ve sizinle de dergide buluşmak üzere sözleşmek isteriz! Bize yazılarınızla, çizimlerinizle; kafanıza göre katkıda bulunabilirsiniz. Bunun için paylas@kafasinagore.com ‘a eposta atmanız yeterli.
Bir sonraki sayıda kafasına göre sürpriz yazar ve çizerlerle buluşmak dileğiyle!

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?