Kafasına Göre Sayı 17 Kasım Aralık 2017 25 %

Kafasına Göre Sayı 17 Kasım Aralık 2017

5.20 TL 6.93 TL
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 24.5 x 33 x 0.2
  • Barkodu : 2171028093218

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Bu ürünü alarak Kafasına Göre Dergisi´nin Nâzım Hikmet Posteri, 2018 Efsaneler Takvimi ve Frida Kahlo Haftalık Planlayıcı Defterine sahip olabilirsiniz.

Editörün Kafasına Göre

Güle Güle 2017!
Seni ne kadar sevdik, ne kadar sevmedik henüz karar veremedik. Ama yine de bittiğine çok seviniyoruz. Geçtiğimiz sayıda birbirimize verdiğimiz yeni bir sayfa açalım, yeni birer birey olarak başlayalım dediğimiz yıla şimdi daha güçlü gireceğiz.

Kafasına Göre dergisi olarak bizim için çok güzel bir yıl oldu; okurlarımız günden güne arttı. Artık kocamaaan bir aileyiz ve birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz. Edebiyatın, mizahın, güncelin nabzını tutuyoruz ve sizleri kaliteli yazılarla buluşturuyoruz. Bu yüzden Kasım – Aralık sayımızda Nâzım Hikmet’e ve onun güçlü edebi yönüne yer verdik. Ölümünün üzerinden yıllarca geçse de biz onu güçlü şiirleriyle, dünyada saygı gören edebi kişiliğiyle hatırlayacağız.

İklim değişiminin etkilerini çok sert bir şekilde gördüğümüz günler yaşıyoruz. Birçoğumuz sonbaharı yaşayamadan kışa geçti. Ama bizlerin ve siz okurlarımız için bu durumu avantaja dönüştürmeye çalıştık. Bircan Usallı Silan bu ay Kerem Alışık ile yaptığı röpAnna Stepanova ortajı Çokça Sadri ile Çolpan, Biraz da Attila İlhan adlı yazısında bizlere ünlü bir ailenin oğlu olmanın nasıl bir duygu olduğundan bahsetti.

Hepimizin severek okuduğu Sezgin Kaymaz’ın ilk kitabı Uzunharmanlar’da Bir Davetsiz Misafir’in yirminci yıl şerefine yeniden basılması hakkında kendisiyle çok keyifli bir söyleşi yaptık.

Söyleşinin kendisini de fotoğraflarını da çok seveceğinizden eminim!

Yeni yıla güzel bir başlangıç yapmanız için yine kafamıza göre, yine yüzünüzü gülümsetecek, bir sayı hazırladık. Edebiyattan müziğe, mizahtan spora yine her konuya dair yazıları bulacaksınız. Size minik bir de hediyemiz var; yüzünüzü güldüren notlarınızı, hayatınızın akışına güzellik katacak yazıları yazmanız için planlayıcı. Belki de bizimle minik notlarınızı paylaşır, bizim de hayatımıza renk katarsınız?

Editörden siz okurlara mini bir soru; bu sayının içerisinde kaç tane kedi var? Bulan olursa bize mail atın bakalım bilebilecek misiniz : ) Doğru bilenlere bir sürprizimiz olacak.
2018 yılı hepimizin en iyi yılı olması dileğiyle!

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?