insancilkitap 35 %

Jargon Dergisi Siyaset Magazin Temmuz 2018

9.65 TL 14.85 TL
  • Sayfa Sayısı : 100
  • Kağıt Kalitesi : Enzo
  • Ebatlar : 21 x 29 x 1
  • Barkodu : 2180811164073

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Sevgili okurlar...
Her yayın binbir uğraş gerektirir. Fakat, ilk sayılar başkadır. İşin heyecanı, koşuşturması, telaşı... Tatlı bir yorgunluk bırakır.
Malumunuz. Jargon, geçen ay ilk sayısıyla yayın hayatına “Merhaba” dedi. Dergimizin: Zengin haber içeriği... Çok özel röportajları... Alışılagelmişin dışındaki tasarımı... Siyasete getirdiği magazinsel bakışı... Ve… Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi taşıdığımız kapağı, siz değerli okurlarımızdan çok olumlu tepkiler aldı.
Şimdi de, büyük bir özen ve titizlikle hazırladığımız ikinci sayımızla karşınızdayız. Bu sayı, bu ay bizim için çok önemli. Çünkü: 15 Temmuz 2016’yı unutmadık, unutturmayacağız. Çünkü: İlk sayı bir başlangıçtı, bu sayı itibarıyla daha da iddialıyız.
Evet, kapağımızda Hande Fırat var. 15 Temmuz 2016. O kâbus gecede, darbe girişiminin gidişatını değiştiren en kritik anlardan biri de, Hande Fırat’ın FaceTime üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlanması... Cumhurbaşkanı’nın vatandaşlara yaptığı “Sokaklara çıkın” çağrısıydı. O kara gecede, önce vatan sonra da meslek aşkıyla cesur bir habercilik örneği sergileyen Hande Fırat, 15 Temmuz’un ikinci yılında, Jargon’a konuştu. Bu röportajda Hande Fırat’ın resim yaptığını, sergi açmak istediğini, hatta iyi örgü ördüğünü de öğrendik.
Dahası, Başkent Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde partisi CHP’nin üzerinde oy alarak ilçeyi kimseye kaptırmayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar...
Çocukluğunda yazları çıraklık yapan, şimdi ise Türkiye’nin en büyük odalarından Ankara Ticaret Odası’nın başkanlığını yapan Gürsel Baran...
Venezuela Büyükelçisi Jose Gregoria Bracho Reyes...
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Barca…
Medicana Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Gülçin Türkmen Sarıyıldız… Ve… Çok özel yazılarıyla, güçlü yazar kadromuz... JARGON’DA.
Saygılarımla MuratILIKAN

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?