Kurmay Betimlemeli Fransızca Dilbilgisi Alıştırmaları

Kurmay Betimlemeli Fransızca Dilbilgisi Alıştırmaları

25.00 TL
  • Yazarı:Kollektif
  • Kargo Veriliş Süresi : 3 gün
  • Sayfa Sayısı : 312
  • Kağıt Kalitesi : 1. Hamur
  • Ebatlar : 16 x 23.5 x 1.8
  • Barkodu : 9789759114671

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Fransızcayı yeni öğrenmeye başlayanlar, Fransızca öğretenler, dil kurslarında, üniversitelerin Fransızca bölümlerinde, hazırlık okullarında, liselerde, vb Fransızca öğrenmekte ve öğretmekte olan herkes bu kitaptan yararlanabilir.

Kitapta, Avrupa Konseyi Diller İçin Ortak Başvuru Metninde betimlenen A1 düzeyinin gerektirdiği dilsel becerileri gerçekleştirmeye olanak sağlayan dilbilgisi konuları toplam 59 konu başlığı altında ele alınmıştır.

Kitabın hedef kitlesinin kendi kendine çalışmak durumundaki kişiler olduğu düşüncesiyle, kitapta belirtik dilbilgisi öğretimi benimsenmiştir. Ayrıca Türkçe ve Fransızca karşılaştırılarak öğrenicinin anadilinde açıklamalarla Türkçe betimlemelere yer verilmiştir.

Kitapta, öncelikle sesbilgisi başlıklı bölüm Türk öğrencilerin Fransızcayı doğru sesletebilmelerine yönelik olarak hazırlanmış bunun dışında, başvuru amaçlı dilbilgisi kitaplarından farklı olarak, konular belli bir akış içerisinde genel ilerleme (fr. progression) sırasına uygun olarak betimlenmiş ve sunulmuştur. Ayrıca, alandaki kitaplarda pek sık karşılaşılmayan yanıt anahtarı ile iki dilli sözlükçe (Fransızca/Türkçe) de birer yenilik olarak değerlendirilebilir.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?