Karanlıklar Şehri 25 %

Karanlıklar Şehri

21.38 TL 28.50 TL
  • Ebatlar : 13 x 21 x 1
  • Barkodu : 9786053435150

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Karanlığa esir olmuş bir şehirde yaşayan Annah´nın tek isteği geçmişini unutabilmekti. Kardeşini Lanetliler Ormanı´nda terk edişini, Karanlıklar Şehri´ne gelirken karşılaştığı Lanetli sürüsünü, Dikenli tellerin açtığı yaraların hayatı boyunca taşıyacağı izlerini, Hepsinden önemlisi, Elias´ın Teşkilat´a katılmak üzere ayrıldığı günü.

Annah, senelerdir Elias´ın eve dönmesini beklemektedir. Onun yokluğunda hayatı, içinde yaşadığı harap şehrin sokaklarını dolduran ölülerinkinden farksızdır. Ancak Catcher´la tanışınca yeniden yaşadığını hissetmeye başlar. Catcher´ın sırlarını çözmeye çabalayan Annah, bu karanlık gizemlerin, unutmaya çalıştığı geçmişine dair dehşet verici gerçekleri ortaya çıkaracağından ve hayal edemeyeceği kadar tehlikeli bir geleceğin kapısını aralayacağından habersizdir. Annah´nın bir karar vermesi gerekmektedir: Yaşayanların kanıyla yıkanmış bir dünyada hayata mı tutunacaktır yoksa Geri Dönüş´ün yıkımından kaçmanın tek yolu ölmek midir?

"Carrie Ryan´ın yaşayan ölülerle ilgili hikâyesi beklenmedik şekilde hayatla ilgili harika ve yürek burkan bir destana dönüşmüş. Bu kitaba bayıldım. Keşke ben yazsaydım."
-Rachel Caine-

"Söylenecek tek söz var: Şimdiye kadar okuduğumuz en iyi distopya. Ryan ölüm korkusunu yürek sızlatan bir umut ve aşk şarkısına dönüştürmüş. Sürülerce yaşayan ölünün arasında ölmeyecek tek şey kalbin kendisidir."
-Kami Garcia ve Margaret Stohl-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2015

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?